Виготовлення ключів будь-якої складності

У сучасному світі ситуація з втратою або поломкою ключа є настільки поширеною, що попит на виготовлення ключа щорічно зростає. На щастя, наша компанія пропонує всім своїм відвідувачам наступні послуги:

  • Програмування чіпа під іммобілайзер;

  • Виготовлення авто ключів;

  • Виготовлення квартирних ключів;

  • Ремонт замків запалювання;

  • Аварійне відмикання автомобіля.

ПЕРЕВАГИ НАШОЇ КОМПАНІЇ:

Ми працюємо в Луцьку вже не перший рік і за цей час ми встигли завоювати довіру багатьох клієнтів, які також встигли стати постійними клієнтами, а також надійними партнерами. Нас обирають, завдяки нашим незаперечним перевагам:

·      ШВИДКІСТЬ. Ми цінуємо ваш час, тому намагаємося виконувати всі замовлення максимально швидко, щоб вам не довелося чекати довго свої ключі, виготовлення яких за часом займає близько 15 хвилин (воно може варіюватися в залежності від складності малюнка і виду ключа).

·      ЯКІСТЬ. При виготовленні дублікатів або нових ключів ми використовуємо заготовки найвищої якості,переважно іспанських і італійських виробників, які подовжують термін експлуатації кожного виробу. Таким чином ви можете використовувати їх тривалий час і не бояться, що вони вийдуть з ладу передчасно.

·      ТЕХНОЛОГІЇ. Ми використовуємо найсучасніші технології, що дозволяють максимально точно повторювати малюнок ключа або програмувати чіп.

·      РОЗТАШУВАННЯ. Наші майстерні знаходяться в різних частинах міста, тому ви самі можете обрати найблищу до вас майстерню.